Ngganti foto potret sampeyan
Vorden
Ngganti foto potret sampeyan
ArtisOdenseDenmark

Aku minangka wong sing seneng marang seni, bisa uga amarga kasunyatan sing salah sawijining fitur penting yaiku sensitivitas sing ora biasa marang kasunyatan sing ana ing sekitare. Lukisanku nggambarake karakter sing ora biasa saben-saben aku ngalami.

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING EXHIBITION
VIDEOS
BABAGING KULA

Jestem osobą, która pasjonuje się tym, co ze sobą. Moje obrazy zapewniają wspaniały charakter każdej chwili, jestem doświadczam. Wlewanie myszy i uczuć na płótno do mojego sposób na uwagę siebie.

BABAD
TEKNIK
EXPERTISE
AWARDS
GAMPANG LATIHAN

Sztuka wystaw zamkowych Słowacja,
Słowacja Nagrody
Galeria Limassol (Cypr)
Sztuka europejska w New Delli (Indie)
Galeria Christi Boston (USA)
Galeria Kristina Cape Code (USA)
Pierwsza książka o sztuce berlińskiej 2018
Kunstbygningen Galeria Filosoffen (Dania)
Galeria
Grifio 1340Art Magazine
Forme d "Arte 2018 - MUVI ROMA
Art Contest
webartexpo 2018
Lizbona, wystawa międzynarodowa Atelier Natalia Gromicho
Artexpo Autumn Rome 2018, Domus Romana
ARTISTI SILEZIONATI, Ad-Art
MUVI ROMA-wirtualne muzeum sztuki w Roma Mniej

PUBLIKASI
ING JAWA | KONTAK
Odense
Denmark
SOSIAL MEDIA | * Link ditampilake ing ndhuwur jeneng sampeyan
PERSONAL | * Kawih Umum | Katon kanggo Tim ARTMO