Ganti foto sampul sampeyan
Willi
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanLeobenAustria

... Aku ora lunga karo wektu ... Aku wis ing ngarep ...

Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

Foto INSTAGRAM
ING PAMERAN
Pameran:
pameran sing kapisan
* Pameran Komunitas: 21.12. 2018 - 04.01.2019,
Galleria Della Pigna / Roma - Italia
* Pameran Solo: 09.01. - 19.01.2019,
Galleria Della Pigna / Roma - Italia
* Pameran Komunitas: 13. 04. - 25. 04. 2019,
Galleria ARTtime / Udine - Italia
* Pameran komunitas 26. 06. - 25. 08. 2019
InterArt 2019 / Pommernhus
Greifswald - Deutschland
* Zenit Art & Fashion Galerie - Miami /
15.09. 2019 -14. 09. 2020
* Pameran Komunitas, 14. 12. 2019 - 07. 01. 2020
Museo Bellini - Galeri / Florence / Italia
Artis ING EXHIBITION Gambar 1
Artis ING EXHIBITION Gambar 2
VIDEO
BABAGING KULA

Jeneng: Ulrich Willi Wandel

Jeneng: Ulrich Willi Wandelt
Lair ing "Mecklenburger Schweiz / Jerman" ing 1956
Wis urip ing Austria / Styria / Leoben wiwit awal taun 2014
Wiwiti lukisan: 2015
Pisanan taun minangka hobi ... minangka tren.
Ing sinau dhewe, dheweke ngembangake semangat nglukis.
Kreativitas lan akeh ide kudu nemtokake karyane.
Karya asring timbul saka pikirane cilik sing dadi gambar sekaligus. Lukisan dhasar sing ana asil saka iki, bakal ganti sajrone lukisan, ing perwakilan lan perspektif.
Elemen penggabungan anyar sing muncul minangka karakteristik karyane.
Bagean penting karyane yaiku "alam semesta", sing donya kita mung minangka bagian sekedhik. Nanging, nawakake papan sing cukup kanggo mikir kreatif.Vibrant warna liyane minangka lukisane. Dheweke ateges "rasa seneng lan kabungahan ing urip", nanging uga bagean saka urip sawise mati.
Ing pikirane lan bayangan sing meh tanpa wates uga menehi kesempatan marang Ulrich Wandelt kanggo nggawe karya sing adoh saka gaya asline.
Kekhususan liyane ing karyane yaiku lukisan "alus". Bisa uga kaya "cetakan" kanggo siji utawa kekasih seni liyane.
Kaya sing dingerteni, karya Ulrich Wandelt metu saka tren umum. Sampeyan ngrasa manawa dheweke minangka salah sawijining langkah ing ngarep seni seni kontemporer.
ABOUT ME Image 1
ABOUT ME Image 2
ABOUT ME Image 3
ABOUT ME Image 4
ABOUT ME Image 5
BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
Pameran:
pameran sing kapisan
* Pameran Komunitas: 21.12. 2018 - 04.01.2019,
Galleria Della Pigna / Roma - Italia
* Pameran Solo: 09.01. - 19.01.2019,
Galleria Della Pigna / Roma - Italia
* Pameran Komunitas: 13. 04. - 25. 04. 2019,
Galleria ARTtime / Udine - Italia
* Pameran komunitas 26. 06. - 25. 08. 2019
InterArt 2019 / Pommernhus
Greifswald - Deutschland
* Zenit Art & Fashion Galerie - Miami /
15.09. 2019 -14. 09. 2020
* Pameran Komunitas, 14. 12. 2019 - 07. 01. 2020
Museo Bellini - Galeri / Florence / Italia
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 1
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 2
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 4
GOLEKSI GOLEKSI Gambar Artis 5
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Austria
Leoben
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PRIBADI | *Ora katon saka publik | Katon kanggo Tim ARTMO

Deleng LAGI ...

LOG-IN