Ganti foto sampul sampeyan
Zoran D
Ganti foto sampul sampeyan
SenimanNovi BanovciSerbia
Status akun panganggo iki disetujui

Panganggo iki ora ngunggahake informasi kasebut ing profile.

ING PAMERAN
VIDEO
Karya Seni
BABAGING KULA

Lair ing Bugojno 25.05.1968.year. Lukisan wiwit taun 1994 minangka autodidact. Dheweke nduwe akeh acara solo lan grup. Urip lan cat ing Banovci. Lukisan mung siji katresnan gedhe ...

BIOGRAFI
TEKNIK
KEAHLIAN
PENGHARGAAN
PAMERAN KEPUNGKUR
PUBLIKASI
ASAL | KONTAK
Serbia
Novi Banovci
MEDIA SOSIAL | * Link ditampilake ing bagian ndhuwur pas ing ngisor jeneng sampeyan
PERSONAL | * Bagean iki ora katon

Deleng LAGI ...

LOG-IN