GAMPANG GAMPANG | Sell ​​Artworks Sampeyan

GAMPANG GAMPANG
Sell ​​Artworks Sampeyan

Komisi sade-gratis

* Fees Gateway Pembayaran: Kartu Kredit utawa PayPal bisa uga ditrapake. Kita ngisi ragad gerbang tambahan 2.5% (persen rong lan setengah persen). Loro biaya kasebut bakal dijupuk saka rega adol akhir sampeyan.
Ora ana komisi penjualan.

Batal Langganan Sampeyan kapan wae

* Penjaminan Dhuwit: We mbalekake kabeh rencana kanggo wektu tagihan saiki ing 30 dina ndhaptar.

Sambungake karo Kolektor Langsung

* Liwat olahpesen cepet, nyambungake, ndherek, utawa email, sampeyan duwe kesempatan sing telas supaya bisa langsung kontak karo para pembeli. Kabeh komunikasi ora ana wates - yen sampeyan milih urusan karo pembeli langsung, luwih becik kita.

Rencana AS GRATIS

* Ora perlu mbayar. Nganyarke kapan wae.

  1. plans
  2. Registration
  3. konfirmasi
  4. Wis rampung kabeh

Penukaran Mata Uang

WOOCS 2.1.9
Sambungake Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Ditampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Dhewe
Gawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
ARTMO Bantuan Meja
Nerbitake & Kirim artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Gawe Serep Link ARTMO koleksi ing Halaman Ngarep
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Sambungake Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Ditampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Dhewe
Gawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
ARTMO Bantuan Meja
Nerbitake & Kirim artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Gawe Serep Link ARTMO koleksi ing Halaman Ngarep
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
dhasar
FREE
Nerbit lan adol nganti karya seni 5
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Sambungake Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Ditampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Dhewe
Gawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
ARTMO Bantuan Meja
Nerbitake & Kirim artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Gawe Serep Link ARTMO koleksi ing Halaman Ngarep
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Plus
$ 1.67/ mo
$ 1.50/ mo
$ 1.38/ mo
Nerbit lan adol nganti karya seni 20
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Sambungake Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Ditampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Dhewe
Gawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
ARTMO Bantuan Meja
Nerbitake & Kirim artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Gawe Serep Link ARTMO koleksi ing Halaman Ngarep
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
saben
$ 3.33/ mo
$ 2.75/ mo
$ 2.21/ mo
Nerbit lan adol kriya tanpa watesan
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Sambungake Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Ditampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Dhewe
Gawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
ARTMO Bantuan Meja
Nerbitake & Kirim artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Gawe Serep Link ARTMO koleksi ing Halaman Ngarep
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Sakumur urip
$ 108.50
Nerbit lan adol kriya tanpa watesan
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu

PITAKONAN PALING SERING

PITAKONAN PALING SERING

Amarga kita percaya sampeyan kudu entuk apa sing cocog: nilai nyata karya seni, sing ditetepake kanthi rega.


Akun bakul seniman ing toko online biasane ora duwe rencana langganan, nanging ngisi biaya komisi antara 30 nganti 35%. Biaya komisi galeri biasane 50%.

Artworks sing dituku ing ARTMO nggambarake regane nyata, amarga rega ora dirilis dening komisi sing dhuwur.

Sisih flip yaiku kita kudu ngisi biaya langganan supaya bisa digunakake kabeh. Kolektor mangertos struktur komisi lan bisa nyoba nglewati galeri lan toko online. Ing kene ARTMO, dheweke ora perlu nglakoni.

Iki ndadekake kabeh gratis care - kanggo sampeyan lan kolektor.

Ora, iki minangka langganan vendor fungsi kanthi gratis.

Rencana AS sampurna yen sampeyan pengin menehi ARTMO nyoba kanggo ndeleng cara kasebut kanggo sampeyan.

Ya, sampeyan bisa. Kabeh rencana, ora ana résiko.


Sajrone proses daftar, sampeyan bisa milih ing antarane telung wektu tagihan beda (seprapat, setengah taun, tahunan).

Kahanan Pemulihan Iki bisa ditrapake


Penjaminan Dhuwit: We mbaleni kabeh rencana kanggo wektu tagihan saiki ing 30 dina ndhaptar.

Pilihan 1) Tuku / Toko-Priksa liwat Gateway Pembayaran

Para panuku mbayar total ngarep kanthi nggunakake PayPal utawa kertu kredit.

Sampeyan bakal dibayar sawise pangiriman wis dikonfirmasi. Duwe dhuwit ing akun kepercayaan nganti kiriman dikonfirmasi dadi langkah keamanan kanggo mesthekake manawa seniman ngirimake.


Pilihan 2) Penjualan diproses langsung ing antarane sampeyan lan panuku.

Iki minangka pilihan sing unik ARTMO nyedhiyakake. Kita ora preduli yen sampeyan ngatasi langsung karo kolektor.

Sampeyan mung perlu njlentrehake metode transaksi sing disenengi karo panuku supaya bisa mindhah pambayaran langsung.

Ya, sampeyan bisa. Nanging, seni dikirim kanggo disetujoni.

Kebijakan persetujuan kita ora ana gandhengane karo rasa kita, nanging ing ngisor iki:

  • Sampeyan kudu dadi panyipta bagean kasebut.
  • Gambar utama kudu nuduhake seni tanpa obyek utawa unsur liyane, kayata tembok utawa lantai.
  • Gambar utama ora duwe padding / wates, seni mung lengkap.
  • Sampeyan kudu ngrampungake upload-form karo informasi sing dibutuhake babagan potongan, kayata materi seni, medium seni, genre, pangukuran lan sapiturute.
  • Sampeyan kudu duwe lengkap ARTMO profil.

Sing ngono kita mesthi dijaluk.

Jawaban prasaja: ARTMO iku pisanan lan utama Jaringan Art Sosial.

Keuntungan kanggo sampeyan yaiku platform umum kanggo para penyayang seni kanggo mriksa koleksi lan seniman anyar. Minangka ARTMO lalu lintas mundhak, sampeyan duwe kasempatan luwih apik kanggo nggawe komisi gratis.

Sampeyan sumelang yen adol seni kasebut. Kita bakal padha sumelang ing bab liya liyane.

Loading ...

Processing ...

Nyambungake ing donya
cart
Wadhah panjenengan kosong.Deleng KOLEJ