LANGGANAN BLANJA | Sade Karya Sampeyan

GAMPANG GAMPANG
Sell ​​Artworks Sampeyan

Komisi Sadean-Gratis

* Biaya Pembayaran Gateway: Biaya Kartu Kredit utawa PayPal bisa uga ditrapake. Kita mbubuhake tarif gateway tambahan 2.5% (rong setengah persen). Loro-lorone biaya kasebut bakal dijupuk saka rega adol akhir sampeyan.
Ora ana komisi penjualan.

Batalne Langganan Sampeyan Kapan Wae

* Dijamin Dhuwit Mbalik: Kita mbalekake kabeh biaya paket kanggo wektu tagihan saiki ing 30 dina sampeyan ndhaptar.

Sambung Langsung karo Kolektor

* Liwat olahpesen cepet, nyambungake, nge-follow, utawa email, sampeyan duwe kesempatan sing gak kewates supaya bisa langsung kontak karo para pembeli. Kabeh komunikasi ora ana watesan - yen sampeyan milih urusan karo pembeli langsung, monggo, kita ora kabotan utawa masalah.

Paket DHASAR iku GRATIS

* Ora perlu mbayar. Upgrade kapan wae.

WOOCS 2.1.9
  1. Paket
  2. Registration
  3. konfirmasi
  4. Wis rampung kabeh

Genti Mata Uang

WOOCS 2.1.9
Komisi
Sambung Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Nampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Sampeyan Dhewe
Nggawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
Help Desk ARTMO
Nerbitake & Posting artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Back-Link koleksi ARTMO sapmeyan ing Halaman Beranda
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Komisi
Sambung Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Nampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Sampeyan Dhewe
Nggawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
Help Desk ARTMO
Nerbitake & Posting artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Back-Link koleksi ARTMO sapmeyan ing Halaman Beranda
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
dhasar
GRATIS
Nerbit lan adol nganti 5 karya seni
Ana
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Komisi
Sambung Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Nampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Sampeyan Dhewe
Nggawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
Help Desk ARTMO
Nerbitake & Posting artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Back-Link koleksi ARTMO sapmeyan ing Halaman Beranda
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Plus
$ 1.67/ mo
$ 1.58/ mo
$ 1.46/ mo
Nerbit lan adol nganti 20 karya seni
Ana
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Ora kalebu
Komisi
Sambung Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Nampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Sampeyan Dhewe
Nggawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
Help Desk ARTMO
Nerbitake & Posting artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Back-Link koleksi ARTMO sapmeyan ing Halaman Beranda
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Pro
$ 3.50/ mo
$ 2.92/ mo
$ 2.33/ mo
Nerbit lan adol kriya tanpa watesan
Ana
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Ora kalebu
Komisi
Sambung Langsung karo Pembeli
Ngaktifake Gateway Pembayaran: Paypal, Visa, MasterCard
Nampa Pembayaran Langsung
Dashboard: Ngatur Koleksi & Akun
Kebijakan Pengiriman Sampeyan Dhewe
Nggawe Sertifikasi Kesahihan kanggo karya seni sampeyan.
Help Desk ARTMO
Nerbitake & Posting artikel babagan karya lan pameran sampeyan
Back-Link koleksi ARTMO sapmeyan ing Halaman Beranda
Dhukungan mediasi sengketa pelanggan
Selawase
$ 114.00
Nerbit lan adol kriya tanpa watesan
Ana
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu
Klebu

PITAKONAN PALING SERING DITAKONKE

PITAKONAN PALING SERING DITAKONKE

Amarga kita percaya sampeyan kudu entuk apa sing cocog: nilai nyata karya seni sampeyan, sampeyan tetepake kanthi rega.


Akun vendor seniman ing toko online biasane ora duwe paket langganan, nanging dibebani biaya komisi antara 30 nganti 35%. Biaya komisi galeri biasane 50%.

Artworks sing dituku ing ARTMO nggambarake rega nyata, amarga rega ora mundhak dening komisi sing dhuwur.

Tapi, kita kudu ngisi biaya langganan supaya bisa berfungsi kabeh. Kolektor mangertos struktur komisi lan bisa nyoba bypass / nglewati galeri lan toko online. Ing kene ARTMO , dheweke ora perlu nglakoni.

Iki ndadekake kabeh care-free - kanggo sampeyan lan kolektor.

Ora, iki minangka langganan vendor kanthi gratis.

Paket Dhasar iku sampurna yen sampeyan pengin menehi nyoba ARTMO kanggo ndeleng kepriye cara kasebut kanggo sampeyan.

Ya, sampeyan bisa. Kabeh paket, ora ana résiko.


Sajrone proses daftar, sampeyan bisa milih ing antarane telung wektu tagihan beda (seprapat, setengah taun, tahunan).

Ketentuan Refund Ditrapake


Dijamin Dhuwit Mbalik: Kita mbalekake kabeh biaya paket kanggo wektu tagihan saiki ing 30 dina sampeyan ndhaptar.

Pilihan 1) Tuku / Shop-Check-Out liwat Payment Gateway

Para panuku mbayar sakabehe kanthi nggunakake PayPal utawa kertu kredit.

Sampeyan bakal dibayar sawise pangiriman wis dikonfirmasi. Duwe dhuwit ing akun kepercayaan nganti kiriman dikonfirmasi ndadekake langkah keamanan kanggo mesthekake manawa seniman ngirimake karyane.


Pilihan 2) Penjualan diproses langsung ing antarane sampeyan lan panuku.

Iki minangka pilihan unik sing mung ARTMO sedhiyakake. Kita ora kabotan yen sampeyan kepingin urusan langsung karo kolektor.

Sampeyan mung perlu njlentrehake metode transaksi sing disenengi karo panuku supaya dheweke bisa transfer pambayaran langsung.

Ya, sampeyan bisa. Nanging, seni sampeyan dikirim disik kanggo disetujoni.

Kebijakan persetujuan kita ora ana gandhengane karo rasa, nanging karo ing ngisor iki:

  • Sampeyan kudu dadi panyipta karya kasebut.
  • Gambar utama kudu nuduhake seni tanpa obyek utawa unsur liyane, kayata tembok utawa lantai.
  • Gambar utama ora duwe padding / wates, mung seni kasebut kanthi lengkap.
  • Sampeyan kudu ngrampungake formulir upload karo informasi sing dibutuhake babagan karya kasebut, kayata materi seni, medium seni, genre, pangukuran lan sapiturute.
  • Sampeyan kudu duwe profil ARTMO sing lengkap.

Iku kenapa kita asring ditakoni.

Jawaban prasaja: ARTMO iku pisanan lan utama Jaringan Sosial Seni.

Keuntungan kanggo sampeyan yaiku platform umum kanggo para penggemar seni kanggo mriksa koleksi lan seniman anyar. Minangka lalu lintas ARTMO mundhak, sampeyan duwe kasempatan luwih apik kanggo sedan tanpa komisi.

Sampeyan mung sumelang yen adol seni kasebut. Kita bakal padha sumelang ing bab liya liyane.

Loading ...

Processing ...

NYAMBUNGAKE JAGAD SENI
Kranjang Blanja
Wadhah panjenengan kosong.Deleng KOLEJ

Pilih jinis profil sampeyan ...

PROFIL MAMPU

Nggawe free profil lan gabung ing.

Ketemu penyayang seni, galeri, seniman saka +120 negara.

Lebokake alamat email sampeyan

Wis pangguna? Mlebu

Kanthi ngeklik sabanjure, sampeyan setuju karo kita Terms & Conditions lan sing wis maca kita Kebijakan Privasi.

PROFIL ARTIST

Nggawe free profil lan gabung ing.

Publikasi karya seni kanggo didol, komisi gratis. Ketemu kolektor lan Galeri saka +120 Negara.

Lebokake alamat email sampeyan

Wis pangguna? Mlebu

Kanthi ngeklik sabanjure, sampeyan setuju karo kita Terms & Conditions lan sing wis maca kita Kebijakan Privasi.

PROFIL UNIVERSITI

Nggawe free profil lan gabung ing.

Ndhukung universitas, sambungake alumni, gawe grup dhewe lan liya-liyane.

Lebokake alamat email sampeyan

Wis pangguna? Mlebu

Kanthi ngeklik sabanjure, sampeyan setuju karo kita Terms & Conditions lan sing wis maca kita Kebijakan Privasi.