HOME

HOME

Lipstick Trace ( On A Cigarette ) One of my Serie : A Study in Scarlet
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT - ARTWORK BARU ing koleksi kami
La Linea 5 (Cat N ° 6629)
Pierre VOLPE - 2014-2019
nyetak ing aluminium disapu (dibond) - H 60 XB 90 cm
Rega Pick-Up: 1430
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/la-linea-5-cat-n-6629
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: (Waca liyane) https://www.galerieludwigtrossaert.com/pierre-volpe
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT - ARTWORK BARU ing koleksi kami
ATW 16072019-11.00 (Cat N ° 6684)
Twan VAN DEN BOS - 2019
Cetak foto ing Innova Soft White Cotton 280 gsm - H 30 XB 20 cm
Rega Pick-Up: 820
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/atw-16072019-11-00-cat-n-6684
More (Waca liyane) karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/twan-van-den-bos
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Digital Transformations Wall


I started the digital transformations of painting 1-04 of the “grand project”. See here http://laodan.byethost7.com/creaBeijing-2014.html

A description of the differences between digital transformations and fractals or other algo art is available at http://laodan.byethost7.com/VariaFractals.html .

This series will total 256 (Waca liyane) digital paintings which are forming a narrative continuum. When this series is terminated the wall of 256 paintings will have a size of 9.6 x 14.4 meters.

The original oil painting as well as the prints of each digital transformation have a size of 60 x 90 cm. The picture is about transformation 104-A4-31.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Carolijn 3 (Memento mori) (Cat N ° 4556)
Erlend STEINER LOVISA - 2014
Etching berwarna nganggo akrilik - H 54 XB 46 cm (dipigura: H 80 x B 60 cm) 0
Rega Pick-Up: 1980
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/steiner-lovisa
More artwork (Waca liyane) by this artist : https://www.galerieludwigtrossaert.com/erlend-steiner-lovisa
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Cinderella (Cat N° 6580)
SATIN Kristen - 2019
Acrylic and oil on canvas on panel - H 173 X B 200 cm (triptych)
Rega Pick-Up: 15440
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/cinderella-cat-n-6580
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/christian-satin
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Elegance and Poverty (Cat N° 6127)
Francesco RUSPOLI - 2018
Minyak ing kanvas - H 60,96 XB 78,74 cm
Rega Pick-Up: 1830
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/elegance-and-poverty-cat-n-6127
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/francesco-ruspoli
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Alice in Wonderland (Cat N° 6467)
Lyudmyla RAZBITSKAYA - 2017
Pastel on canvas - H 90 X B 80 cm
Rega Pick-Up: 2800
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/alice-in-wonderland-cat-n-6467
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/luydmyla-baltakova
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Hasnaé (Cat N° 4467)
PRINS Dominique - 2012
Bronze - H 22 XB 43 cm
Rega Pick-Up: 2040
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/hasna%C3%A9-cat-n-4467-1
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/dominique-prins
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Ohanami 5 (Cat N ° 6295)
Giovanni PLOZNER - 2016
Cetak foto ing kertas grainy cahya - H 12 XB 12 cm (pigura: H 22,3 x B 22,3 cm)
Rega Pick-Up: 1120
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/no-title-cat-n-6295
Kriya liyane dening iki (Waca liyane) artis: https://www.galerieludwigtrossaert.com/giovanni-plozner
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...