HOME

HOME

#art
Kanthi sabar ngenteni wong sing khusus, kaya kadhemen sing sepi banget tanpa kliwat.

1 Lonely Girl dening Nazar 'Noor' Haidri.
Akrilik ing kanvas.
100 cm x 100 cm.

Galeri Seni Mari Mari, Dubai.

#art # gegayuhan #cubism #loneliness #lonelyhearts #patientlywaiting #lovestory #buyart #Bukak #artpenyayang (Waca liyane) #penting #dubai #uae #martinmari #artgallery
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Teknik pemesinan saka akar leluhur wiwit taun 500 + taun, ngasilake seni seni jaman saiki lan unik kanthi kerajinan leluhur sing ora larang regane.

#meksik #dhuwur #beading #art #artpenyayang #artpengumpul #dubaiartcollectors #inhert #fusi #contemporaryart #dubai #uae #martinmari #artgallery
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Radish Ireng dening Francine Pauly - Seni Halus, Photographer Abstrak.
Mbok "Yin lan Yang" alam organik.

https://www.martinmari.com/product-page/black-radish

#Seni sing apik #photography # organik #artpenyayang #nature #artpengumpul #interiordesign # gegayuhan #unyo #yinyang #radish #art #buyart #artpanuku #luxuryinteriordesign #Seni sing apikFotografi #dubai #uae #martinmari #artgallery #curator
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
DUAIV karo beya ing Ritz-Carlton Orlando
Acara VIP karo Galeri Taman West.

Priksa kabeh acara mbesuk ing https://www.duaiv.net/agenda/

#duaiv #vipevent #artpunika #art #arts #orlando #ritzcarlton #ritzcarltonLangkawi #paintIngs #paintIng #paint #artpunikasoninstagram #instaart #contemporaryart #artgallery #artpenyayang #modernart #painter #artoftheday
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...