HOME

HOME

#ireng lan putih
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Bukaan pameran 'Ora mung ireng lan putih' iki mlaku kanthi becik. Aku mesthi rumangsa yen bisa uga wis sesambungan luwih akeh, nanging aku mung ora pengin nyana kaya aku nyedhak wong liya (Waca liyane) yen wis sawetara sales sales agresif. Pameran kasebut ana ing bangunan derelict lawas, kanthi apike bosok lan diabaikan, dadi papan sing sampurna kanggo nampilake karya seni sing nggawe owah-owahan saka nampilake seni kanthi ruang putih, papan sing sithik.


Foto saka pameran paling anyar aku melu. (Ora mung ireng lan putih)



Deleng foto liyane ing kene ... https://www.alitareen.com/newsss/2020/1/24/photos-from-its-not-just-black-and-white-group-exhibition

#artpameran #artnyambut gawe #art #artopening #groupexhibition #curator #mixedmediaart #yorki #ireng lan putih #artoncanvas
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Warta gedhe! Aku wis dipilih kanggo melu ing pameran klompok babagan biracial lan multi-etnis ing sawijining masyarakat sing wis dikategorikake miturut kategorisasi.

Iki minangka pameran penting ing wektu ketegangan lan divisi ing masyarakat kita.

Pameran kasebut yaiku (Waca liyane) curated dening Natasha Clarke

Waca liyane kanggo info ...
https://lnkd.in/gtH65Eb

#artawan #artining Pameran #perayaan #artevent #artcollectors #curasi #curator Sanggup #ireng lan putih #wasa #caca
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...