HOME

HOME

#drawing
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
GALERIE LUDWIG TROSSAERT
Lyudmyla RAZBITSKAYA - Portrait (Cat N° 5402)
#Drawing by Lyudmyla RAZBITSKAYA - 2009
Pencil on paper - H 66,5 X W 127 cm
Pesenan saiki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/product-page/portrait-cat-n-5402
Luwih akeh karya seni dening seniman iki: https://www.galerieludwigtrossaert.com/luydmyla-baltakova
#picoftheday #love #gandhang #art #trossaert #lyuydmylarazbitskaya
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
"Nggawe bogel", 2019
"Drawing Digital" #Bukak #eroticart #digital #drawing
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...