HOME

HOME

#Ekshibition
Undangan pameran JURNEYS AND DESIRES lan foto saka pembukaan lan pembaptisan saka novel RED RAVEN ditulis dening penulis enom Lukáš Berný sing aku wis nglukis 3 lukisan# Buku #contemporaryartist #foto #dhuwurake #journeys #desain #ngarang #z #poetry #perayaan
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Warta gedhe! Aku wis dipilih kanggo melu ing pameran klompok babagan biracial lan multi-etnis ing sawijining masyarakat sing wis dikategorikake miturut kategorisasi.

Iki minangka pameran penting ing wektu ketegangan lan divisi ing masyarakat kita.

Pameran kasebut yaiku (Waca liyane) curated dening Natasha Clarke

Waca liyane kanggo info ...
https://lnkd.in/gtH65Eb

#artawan #artining Pameran #perayaan #artevent #artcollectors #curasi #curator Sanggup #ireng lan putih #wasa #caca
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...