HOME

HOME

#TeamARTMO
Dina iki ing Berlin, Kurfürstendamm (Ku-Damm). Kutha gedhe, akeh seni lan galeri kanggo njelajah.
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Hello 🙂
Kita wis ngenalake basa ganti. Translations lagi diproses kanthi otomatis, sanajan kita bisa lan nyetel tembung lan frasa tartamtu kanthi manual. Nanging, yen sawetara terjemahan mbingungake, mula kita bakal menehi komentar babagan komentar, mula bisa (Waca liyane) optimalisasi kanggo kabeh basa.

Yen sampeyan kantun basa, mula, supaya kita bisa nambahi.

Deleng gambar ing ngisor iki; basa kasebut diaktifake. Sampeyan bisa ndeleng uga luwih akeh basa sing bisa kita kenal.

Greetings
Team ARTMO
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Emon makili ARTMO ing Show Show Luxury Luxury LPS Shanghai.
#TeamARTMO #Shanghai #China
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Tim Agung; duwe istirahat sing pantes. Matur nuwun kanggo hard lan semangat 🙂
Elijiah, Shannon, Verena, Mia, Eamon
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Liyane bab; musik musik sing apik "Nduwe Apa Sing Duwe" Falik "seneng .. 🙂
"Wong wicaksana duwe kekuwatan" 🙂

#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Tim Gedhe !!
Eamon, Verena, Mia, Elijah, Shannon
Thanks kanggo semangat lan kerja keras sampeyan.
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Kunjungan kejutan sethitik ing pondokan Arianna ing Pameran Seni Shanghai. Tanduran energi positif 🙂
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Aku pengin nambah, urip kanthi pilihan, ora kanthi sengaja. :-)
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Art bisa dadi outlet kanggo nyenengake lan ekspresi mandiri; nanging uga bisa ngepenakke lan ana wektu sampeyan rumangsa ora ngarep-arep utawa sampeyan sengit kabeh sing digawe. Yen sampeyan lagi berjuang saiki iki (Waca liyane) pangeling-eling supaya mundur lan elinga yen ora muter ing studio. Seneng! Art nyenengake! #ArtMo #TeamArtMo
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.
Team ARTMO .. ora lengkap sanadyan; ora kabeh wong bisa nggawe menyang BBQ Korea sing paling disenengi [Klaus-Eamon-Shannon-Elijiah) Matur nuwun kanggo kerja keras sampeyan!
#TeamARTMO
Mangga ndaftar or mlebu seneng utawa menehi komentar ing postingan iki.

wall Posts


Feed Timeline.
Deleng apa sambungan lan pandherekmu.
Nuduhake apa sing sampeyan pikirake.


Kanggo ndeleng kabeh ...