표지 사진 변경
가이드라가
nekega1lepega2dne
표지 사진 변경
아티스트류블 랴나슬로베니아

세상은 흑백이 아니기 때문에 나는 검정 잉크와 흰 종이를 좋아합니다 ...

이 사용자 계정 상태는 승인된다

이 사용자는 아직 자신의 프로필 정보를 추가하지 않았습니다.

전시회에
영상
나의 소개

Živim v majhnem kraju blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige in sodelujem z različnimi revijami. Všeč mi je kolesarjenje, tek in seveda slikanje in risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali prizore in jim tako dajem drugačen pomen. Osnova mojih risb je pika. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo in Glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

전기
기술

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

아티스트 기술 이미지 1
아티스트 기술 이미지 2
아티스트 기술 이미지 3
아티스트 기술 이미지 4
아티스트 기술 이미지 5
전문적 지식

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle in igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno-večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv in močnih obrisov njegova ilustracija doseže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, in nekako še vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Več podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke, ki še ne znajo brati, in še vedno lahko razumete besede.

Njegove ilustracije za odrasle so manj znane, vendar jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo in izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo-tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji-pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, vendar nikoli ne navedejo, da  ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike in jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi in celo urbanimi pristopi k umetnosti. Te ilustracije delujejo enako dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti-od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
아티스트 전문가 이미지 1
아티스트 전문가 이미지 2
과거 전시회

Slovenski bienale ilustracije

아티스트 과거 전시회 이미지 1
아티스트 과거 전시회 이미지 2
아티스트 과거 전시회 이미지 3
발행물

Slovenski leksikon, SF 이야기, revija za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

아티스트 출판 이미지 1
아티스트 출판 이미지 2
아티스트 출판 이미지 3
HOME | 연락처
슬로베니아
류블 랴나
소셜 미디어 | * 이름 아래에 링크가 나타납니다.
개인 | *이 섹션은 공개적으로 표시되지 않습니다.