Tukar foto muka depan anda
nekega1lepega2dne
Tukar foto muka depan anda
ArtisLjubljanaSlovenia

Dunia tidak hitam putih, jadi saya suka dakwat hitam dan kertas putih ...

Ini status akaun pengguna yang Diluluskan

Pengguna ini tidak menambah maklumat kepada profil mereka lagi.

DALAM PAMERAN
VIDEO
PERIHAL SAYA

Živim v majhnem kraju blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige dalam sodelujem z različnimi revijami. Vee mi je kolesarjenje, tek di seveda slikanje di risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali hadiah dalam jim tako dajem drugačen pomen. Osnova mojih risb je pika. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo di glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

BIOGRAFI
TEKNIK

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

Artist TECHNIQUE Image 1
Artist TECHNIQUE Image 2
Artist TECHNIQUE Image 3
Artist TECHNIQUE Image 4
Artist TECHNIQUE Image 5
KEPAKARAN

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle di igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger in informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo dalam svet. Z uporabo jasnih barv di močnih obrisov njegova ilustracija dosže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, di nekako še vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Contohnya podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke, ki nee ne znajo brati, di še vedno lahko razumete samping.

Njegove ilustracije za odrasle so manj znane, vendar jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo di izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, vendar nikoli ne navedejo, da  ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike in jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi di celo urbanimi pristopi k umet Te ilustracije delujejo enako dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Artis EXPERTISE Image 1
Artis EXPERTISE Image 2
ANUGERAH
PAMERAN LALU

Slovenski bienale ilustracije

PELAYANAN PASTIKAN Gambar 1
PELAYANAN PASTIKAN Gambar 2
PELAYANAN PASTIKAN Gambar 3
PENERBITAN

Slovenski leksikon, cerita SF, revija za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

Artis PENERBITAN Imej 1
Artis PENERBITAN Imej 2
Artis PENERBITAN Imej 3
HOME | HUBUNGI
Slovenia
Ljubljana
MEDIA SOSIAL | * Pautan muncul di atas di bawah nama anda
PERIBADI | * Bahagian ini tidak dapat dilihat secara terbuka

LIHAT LAGI...

LOG MASUK