Zmień swoje zdjęcie w tle.
nekega1lepega2dne
Zmień swoje zdjęcie w tle.
ArtystaLjubljanaSłowenia

Świat nie jest czarno-biały, więc uwielbiam czarny tusz i biały papier ...

Ten stan konta użytkownika zostanie zatwierdzony

Ten użytkownik nie dodał żadnych informacji do swojego profilu jeszcze.

NA WYSTAWIE
FILMY
O MNIE

Živim v majhnem kraju blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige w sodelujem z različnimi revijami. Všeč mi je kolesarjenje, tek in seveda slikanje in risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali predmete in jim tako, które dają drugą pomoc. Osnova mojih risb je pika. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z medytacją w glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

BIOGRAFIA
TECHNIKA

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

Artysta TECHNIQUE Image 1
Artysta TECHNIQUE Image 2
Artysta TECHNIQUE Image 3
Artysta TECHNIQUE Image 4
Artysta TECHNIQUE Image 5
EKSPERTYZA

Ilustracja Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati z reprezentowaną ilustracją odrasle w igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger in informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv in močnih obrisov njegova ilustracija dawkiže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, w nekako se vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za humor. Več podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke, ki še ne znajo brati, in še vedno lahko razumete besede.

Najlepsze ilustracje za odrasle tak znanych, znanych, vendar jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo in izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, vendar nikoli ne navedejo, da  Ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike in jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre gre ilustracija z roko w roki s stoletnie umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi in celo urbanimi pristopi kumetnosti. Te ilustracje delujejo enako dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wykonawca 1 DORADZTWO Obraz
Wykonawca 2 DORADZTWO Obraz
NAGRODY
ARCHIWUM WYSTAW

Słoweński bienale ilustracije

WYSTAWY WYSTAWCY Artysta Obraz 1
WYSTAWY WYSTAWCY Artysta Obraz 2
WYSTAWY WYSTAWCY Artysta Obraz 3
PUBLIKACJE

Slovenski leksikon, opowieści SF, revija za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

PUBLIKACJE Artystów Zdjęcie 1
PUBLIKACJE Artystów Zdjęcie 2
PUBLIKACJE Artystów Zdjęcie 3
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT
Słowenia
Ljubljana
MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE | * Linki znajdują się na górze pod twoim imieniem
OSOBISTE | * Ta sekcja jest publicznie niewidoczna

ZOBACZ WIĘCEJ...

ZALOGUJ SIE