Thay đổi ảnh bìa của bạn
nekega1lepega2dne
Thay đổi ảnh bìa của bạn
Nghệ sĩLjubljanaSlovenia

Thế giới không có đen và trắng vì vậy, tôi yêu mực đen và giấy trắng ...

tình trạng tài khoản của người dùng này được chấp thuận

Thành viên này chưa bổ sung bất kỳ thông tin cho hồ sơ của họ.

TRIỂN LÃM
VIDEO
GIỚI THIỆU BẢN THÂN

Živim v majhnem kraju Blizu Ljubljane v Sloveniji. Sem ilustrator, ilustriram predvsem otroške knjige trong sodelujem z različnimi Revejami. Všeč mi je kolesarjenje, tek ở seveda slikanje ở risanje. Vsakodnevne predmete ali bitja rad postavljam v namišljene pokrajine ali prizore trong jim tako dajem drugačen pomen. Osnova mojih risb je pika. Risba je ustvarjena iz tisočih pik. Vmesni prostor je napolnjen z meditacijo ở glasbo.

Zemlja je torej čudovita, ... carpe diem.

TIỂU SỬ
KỸ THUẬT

Akril, črnilo, barvni svinčnik, digitalna umetnost.

Nghệ sĩ hình ảnh kỹ thuật 1
Nghệ sĩ hình ảnh kỹ thuật 2
Nghệ sĩ hình ảnh kỹ thuật 3
Nghệ sĩ hình ảnh kỹ thuật 4
Nghệ sĩ hình ảnh kỹ thuật 5
CHUYÊN MÔN

Ilustracije Jureta Kralja kažejo najrazličnejše izraze. Uspe mu žonglirati med resnostjo ilustracij za odrasle trong igrivost otroških ilustracij.

Njegovi prepoznavni kleni liki pomagajo otrokom vstopiti v živ svet zgodb, iger in Informativnih besedil. V digitalnih medijih dela toliko kot ročno - večinoma izbira akrilno barvo. Ker ni zvest posebni barvni shemi, namesto tega se zanjo odloči glede na temo, uspešno ustvari popolno okolje za mlade misli, da raziščejo svojo domišljijo in svet. Z uporabo jasnih barv trong močnih obrisov njegova ilustracija liềuže najmlajše, hkrati pa očara tudi starejše otroke, saj je zelo enostavno dojeti v zasebnih okoljih. Temeljito sledi besedilu, ki ga ilustrira, in nekako še vedno najde prostor, da mu doda svoj podpisni smisel za hài hước. Več podrobnosti vsebuje dovolj materiala za otroke, ki še ne znajo brati, trong še vedno lahko razumete besede.

Njegove ilustracije za odrasle so manj znane, nhà cung cấp jih ni treba podcenjevati. Torej enkrat preproste v zapletene. Barvno shemo razbije na osnovno črno-belo trong izpusti kakršno koli koli ozadje, tako da se osredotoči na čelni prizor. Ko ilustrira določeno vsebino, jo - tako kot prej omenjeni otroški ilustraciji - pokaže tako, da vizualni elementi podpirajo besedilo, nhà cung cấp nikoli ne navedejo, da  ni sais qua , ki pritegne bralčevo pozornost. Poetično jemlje vsakdanje vizualne slike trong jih preoblikuje, tako da opazovalcu prinesejo določeno težo v melanholijo, za celotno ontološko vprašanje.Njegova pikčasta tehnika nas spominja na igleno delo bodisi na jedkanje bodisi na tetoviranje, zato opozarja, kako gre ilustracija z roko v roki s stoletnimi umetnostnimi zgodovinami kot sodobnimi trong celo đô thị umi pristopi. Te ilustracije delujejo allowko dobro, spremljajo vsako besedo, namenjeno odrasli javnosti - od poezije do znanosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nghệ sĩ TRẢI NGHIỆM Hình ảnh 1
Nghệ sĩ TRẢI NGHIỆM Hình ảnh 2
GIẢI THƯỞNG
CÁC TRIỂN LÃM ĐÃ QUA

Slovenski bienale ilustracije

TRIỂN LÃM Nghệ sĩ PAST Image 1
TRIỂN LÃM Nghệ sĩ PAST Image 2
TRIỂN LÃM Nghệ sĩ PAST Image 3
XUẤT BẢN

Slovenski leksikon, câu chuyện của SF, revja za otroke, več kot 30 otroških knjig ...

Nghệ sĩ xuất bản hình ảnh 1
Nghệ sĩ xuất bản hình ảnh 2
Nghệ sĩ xuất bản hình ảnh 3
TRANG CHỦ | LIÊN HỆ
Slovenia
Ljubljana
TRUYỀN THÔNG XÃ HỘI | * Liên kết xuất hiện trên đầu bên dưới tên của bạn
CÁ NHÂN | * Phần này ở chế độ Ẩn công khai

XEM THÊM...

ĐĂNG NHẬP